RopaTrail

De natuur in voor betere levens

27 december RopaTrail Den Dolder 

 

En de derde van de 6 trails die wij, als Roparunteam 90, dit RopaTrail seizoen organiseren!

 

De opbrengst van deze trail gaat, zoals steeds, volledig naar Roparun voor de zorg voor mensen met kanker, vaak in de laatste fase van hun leven. Je kunt daarbij denken aan hoofdhuidkoelers, koppelbedden, een sta-op hulp of het mogelijk maken van een laatste vakantie met het gezin.

 

Den Dolder is al een oude bekende ondertussen. We mogen daar gebruik maken van de locatie en faciliteiten van het Bezinningshuis. Een bijzondere locatie te midden van de bossen en niet ver van Lage Vuursche en de Soesterduinen. Een mooie combi is al snel gemaakt!

 

We hanteren voor al onze trails het principe van social trail met begeleiding in 2 tempogroepen. In de praktijk wordt onderweg nog wel eens verder opgesplitst zodat je altijd wel in een voor jou passend tempo kan meekomen.

 

Aan het einde van de trail zal er een heerlijk trailbanket voor je klaarstaan, zodat je moe en voldaan weer huiswaarts kunt keren. Voor de 25km is er na de 1ste lus een bevoorrading om de reserves aan te vullen en de 2de lus te kunnen vervolgen.

 

Startlocatie: Bezinningshuis, Vijverhof 13 te Den Dolder

Aanvangstijd: 10:00u

 

Afstanden en inschrijfgeld:

6 km:     € 10

13 km:   € 15

25 km:   € 20

 

PS: doe je aan minimaal 4 van de 6 RopaTrails mee, dan kun je een uniek RopaTrail t-shirt verdienen 😉

 

De inschrijving voor deze trail is gesloten