RopaTrail

De natuur in voor betere levens

RopaNightTrail Ltd Edition!

 
Op zaterdag 23 maart 2024 organiseren we samen en op initiatief van onze Shirt-sponsor unltd-sportswear.nl een nachtelijke trail 🏃🏽‍♀️🏃
 
De ROPARUN met Pinksteren is een non-stop estafette en we gaan dan ook tweemaal de nacht door. Dit gevoel willen we jou ook laten ervaren.
 
We komen samen om 19u30 in Eetcafé ‘In Den Berkebrom’ in Overschie.  Na een kop koffie of thee vertrekken we van hieruit  voor een nachtelijke tocht van 17km.  Anders dan onze andere RopaTrails lopen we hier niet in tempogroepen maar kan iedereen zijn/haar eigen tempo aannemen. Onze sponsor zorgt met zijn #GravelLowLife -team voor begeleidende fietsers en zorgt ervoor dat niemand achtergelaten wordt, dus heb geen vrees 😎
 
Na deze bijzondere ervaring ontvangen we je graag terug op het overdekt terras van het café waar een heerlijke hamburger/vega/veganburger op je wacht samen met een lekker biertje of frisje.  
 
Heb jij zin om samen met ons de nacht te trotseren?  Schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt tot een maximum van 45 deelnemers!
Deze Ltd editions trail kost € 25 (inclusief burger en drankje)
Je kunt je inschrijven tot donderdag 21 maart 20:00 uur