27-30 december 2020: Ropatrail Bergzicht

RopaTrail: Bergzicht

Voor de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw (27 t/m 30 december) organiseren we voor jullie een trailRUN (of trailWALK als je de route lekker wilt wandelen) die je individueel of met je gezin kunt doen op de dag dat het jou het beste uitkomt. Wij zorgen voor een mooie route (afstanden 5, 10 of 20 km) die je per .gpx bestand van ons ontvangt. Heb je geen gps horloge? Geen probleem, we geven je tips hoe je de route per telefoon kunt volgen. De start en finish zijn bij Pannenkoekenhuis Bergzicht (Doornseweg 23, Woudenberg). Na je run/wandeling kun je hier op vertoon van je inschrijving met 10% korting genieten van een heerlijke pannenkoek of andere versnapering (afhaal mogelijk indien nodig door restricties). Per inschrijving krijg je voor 1 persoon deze mooie korting!


Vergeet niet tijdens je loop een leuke foto/selfie te maken en die te sturen naar info@ropatrail.nl. We delen jullie foto’s op onze socials en onder de inzendingen verloten we een pakket met al het lekkers dat je normaal gesproken bij ons trailbanket kan krijgen.


De kosten van deze trail zijn €10.- voor de 5 en 10 km, en €20.- voor de 20km. Je bijdrage komt volledig ten goede aan Stichting ROPARUN.

Tijdens deze 4 dagen zijn er iedere dag Team90-leden te vinden op de route, te herkennen aan hun blauwe teamshirtjes. ’s Morgens zijn er teamleden te vinden van 09:30 tot 12:30 uur. ’s Middags zijn ze te spotten van 13:00 tot 16:00 uur. Een selfie scoren op anderhalve meter is natuurlijk de ultieme uitdaging!

Adres: Doornseweg 23, 3931 MH Woudenberg

De inschrijving is gesloten